Close

12 Comments

 1. Iben - tidligere kendt som anonym
  20. januar 2012 @ 18:04

  Åh, hvor jeg håber for jer, at det ender lykkeligt. Min søster og jeg er desværre aldrig lykkedes med at blive enige om at stille vores far stolen for døren. Nok fordi jeg ikke nåede at blive klar til det, før hun fik børn og derfor ikke var klar. Nu er det langt sværere, fordi det også involverer vores børn, som alle 6 er vildt glade for deres morfar (hvilket man sagtens kan forstå, for han er virkelig god til dem, og som regel nogenlunde ædru før kl. 20, hvor de fleste af børnene sover).
  Jeg krydser virkelig fingre. Det er så barsk en beslutning, især fordi det også får konsekvenser for jeres mor. De bedste tanker.

  Reply

 2. Mausling
  20. januar 2012 @ 18:07

  Hvor er det dog en svær beslutning, I har skulle tage! Sejt, Trix. Håber virkelig, at det lykkes!

  Reply

 3. Maria
  20. januar 2012 @ 18:12

  Tanker. Rigtig, rigtig mange tanker. Du er så fint og sejt et menneske, Trix.

  Reply

 4. trixyworld
  20. januar 2012 @ 19:37

  Tak for støtten, dejlige mennesker. Vi får brug for det.

  Reply

 5. SourPuss
  20. januar 2012 @ 20:47

  Knus og styrke!
  Skulle han vælge flasken, betyder det ikke, at han ikke elsker sine børn.
  Skulle han vælge sine børn, får han brug for jeres styrke fra nu af og evigt.
  Jeg håber han vælger flasken fra. Jeg håber han igennem jer, finder styrken til at se sine dæmoner i øjnene. Jeg håber I ved, at det her kan kræve mange forsøg og mange tilbagefald – men for hvert tilbagefald, nærmer han sig livet igen, så længe han og I ikke giver op.
  Alle mine bedste tanker til jer alle 🙂

  Reply

 6. Lise
  20. januar 2012 @ 21:25

  Det er virkelig sejt af jer, hold da op. Jeg håber det ender som vi alle håber – at han vælger jer og bliver på den side for evigt. Jeg håber at han indser, hvor godt livet kan være uden alkohol. Jeg håber i alle får det bedre, når han (forhåbentlig) træffer den rette beslutning..
  Du ved jeg er her for dig..

  Reply

 7. Stop det dog
  20. januar 2012 @ 23:25

  Hvor er det pisse-flot, Trix!! Jeg har slet ikke ord for det…
  Krydser alt hvad jeg kan for jer….

  Reply

 8. Dines
  21. januar 2012 @ 03:38

  Wow. Seje, seje Trix. Gid jeg selv havde haft modet til en intervention, da det var nødvendigt.

  Reply

 9. på nye eventyr
  21. januar 2012 @ 13:23

  Åh, hvor jeg håber han vælger jer. Helt ind i det dybeste af mit hjerte.

  Hvis han ikke gør, så håber jeg i ved at, det er fordi han er misbruger. De vælger så tit, så underligt at man ikke kan forstå det.

  Jeg håber det går ok i dag, og hvor er det godt i har hinanden, din bror og du.

  Reply

 10. Cecilie
  21. januar 2012 @ 13:31

  Puha, jeg fik helt gåsehud! Jeg håber på det bedste!

  Reply

 11. Superheltemor
  22. januar 2012 @ 14:26

  Hvor er du bare pissesej – og hvor er det godt at I har hinanden, og er fælles om at skubbe ham i den rigtige retning!
  Den slags orker jeg ikke med min far. Han er for stædig, og jeg er alene om det.

  Reply

 12. Kamilla
  31. august 2013 @ 10:11

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)