Skip to content

5 Comments

 1. kongemor
  12. juni 2011 @ 14:32

  haha ej kan ikke lade være med at grine…bare lidt. Jeg ved ikke, om jeg synes, det ville være sjovt at bede min sviger om at blive hjemme. Men næste gang man præsenterer sådan en idé for familien, kan man vel lægge tryg på KÆRESTEweekend.

  Reply

 2. Trix
  13. juni 2011 @ 00:26

  Troede virkelig ikke, det var nødvendigt at klappe stavelser omkring den slags?(Håber i hemmelighed på at HAN fortæller dem, at vi ikke vil lege med dem i den weekend…)

  Reply

 3. Head and heels
  13. juni 2011 @ 01:04

  Jeg sværger at jeg har hørt en Mads og Monopolet-udgave af det dilemma.Og rådet var vist: Jo, stavelserne skal klappes for dem! Det er nødvendigt for folk, der er i stand til at kunne finde på den slags – og nej, hun kan ikke selv se det er et langt ude, upassende forslag. Kæresten skal beordres til en kontra asap. Ellers har de jo for faen købt flybilletter (Og bonjour til moules frites med svigermomse på skødet!)

  Reply

 4. Trix
  13. juni 2011 @ 12:04

  Kæreste bliver i DAG beordret til at meddele momse og pops, at såfremt de tager den overnatning, bliver det uden os som Ofelia. For vi skal holde i hånd over alt, være lidt for kærlige offentligt og dyrke sex i døgndrift.Bum!

  Reply

 5. Head and heels
  13. juni 2011 @ 20:08

  Thats my girl!(Det ville i den grad også tage det sjove ud af balkon-sex 🙂

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)