Skip to content

2 Comments

 1. Fruen i Midten
  12. september 2018 @ 15:54

  Jeg har besøgt Cinque Terre (eller due Terre var det vel snarere) på en halv dagstur en forårsdag for længe siden. Det var da meget sjovt, og vi kunne sætte hak ved endnu en destination, men vejret var ikke det bedste, og vi kunne blandt andet ikke rigtigt komme til at sidde nogen steder. Selv da var der mange mennesker, omend ikke ubehageligt overfyldt, men det kan jeg sagtens forestille mig, at der må være om sommeren.

  Noget tilsvarende oplevede vi i Nice en dag i uge 30 i år. Totalt proppet med mennesker i de snævre gader i den gamle bydel. Og rigtigt mange (højttalende) danskere, hvilket vi godt kan have det lidt stramt med. Men Nice er en meget større by, og derfor virker det nok knapt så grotesk som i de små bitte byer i Cinque Terre.

  Reply

  • Trix
   13. september 2018 @ 17:25

   Åh ja. Det der med, når det er danskere som er de mest højrøstede eller ubehøvlede eller opfører sig dårligt, så får man lyst til at være sådan helt “de repræsenterer ikke MIG”. Andre gange er det sikkert mig, der er en kæmpe idiot. Elsker ellers Nice, men der ville jeg nok heller ikke rejse ned i højsæsonen mere…

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)