Skip to content

5 Comments

 1. Anette
  6. marts 2013 @ 08:34

  Hej og tillykke
  Jeg er sikker på at du kan finde nogle gode råd her hos Stine
  http://www.stinestregen.dk/2012/06/havehipster.html
  🙂

  Reply

  • trixyworld
   6. marts 2013 @ 10:20

   Not so sure, Anette. Jeg ved f.eks. at jordbærplanter begår selvmord, hvis man ikke vander dem konstances. Og jeg er typen der er væk i hele weekender og halve uger. Skal have sejlivede planter. Men tak for link alligevel, billeder er fine.

   Reply

 2. Skudamuda
  6. marts 2013 @ 11:10

  Jeg formåede engang at holde liv i nogle planter fra IKEA i tre år. Til sidst fik jeg så meget præstationsangst udi plantepasning, at jeg blev nødt til at smide dem ud af frygt for, at de ellers ville dø fra mig. Det svarer vel lidt til at forlade en kæreste af frygt for selv at blive forladt. Jeg er en meget modig type …

  PS: Tillykke!

  Reply

  • trixyworld
   6. marts 2013 @ 11:14

   Hahaaaa Pia. Elsker din logik. Og tak.

   Reply

 3. på nye+eventyr...
  7. marts 2013 @ 08:13

  Hipskihurra her også! Trods forsinkelse, du ved.

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)