26 og sol

Kan varmt anbefale forårsfødselsdage.

Eftermiddagen på min fødselsdag gik med en solstråle på Dronning Louises bro. Med at juble over, at min fødselsdag blev dagen, hvor det for første gang lykkes videnskaben at kurere et barn med hiv. Aftenen blev smurt ind i John Denver-musik, pandekager lavet af den Sunde og Raske og Asti med Mille.

I dag havde jeg så fri. Så jeg sov heeelt til klokken otte (Fuck dig døgnrytme?!)

Men det gør ikke noget – for det er forår! Er du tosset, det er forår.

Så meget forår, at jeg kastede mig ud i verden på mine rulleskøjter. Fantasien om handlingen var noget mere romantisk end den faktiske udfoldelse, men jeg overlevede. I kort tid. Inden jeg besøgte Muttilove på en lidt snigeragtig måde, hvor jeg ikke turde sige, at det var MIG. For jeg føler mig altid som en ret fesen D-liste wannabe, når jeg flasher ‘Ja, det er altså mig, der er inde i Trix’. Heldigvis regnede hun det ud, da jeg gik og næste gang (og der BLIR’ en næste gang), tør jeg godt sige Hej til den skønne dame med det skønne, skønne tøj. (Skal så meget have en nederdel. Og en jakke. Og en kjole).

Hældte lidt gullash i hovedet med en kammerat og hans kammerat. Frøs med anstand i solen på Dronning Louises igen. (For når solen er fremme, skal vi pinedød nyde den. Frostbid eller ej).

Gik i Silvan og købte urtepotteskjulere. Og begyndte så småt at lægge planer for den altankasse, som den Sunde og Raske havde med hjem til mig i sidste uge. Vil have salat. Og krydderurter. Og løg. Måske noget chili. Men skal først og fremmest finde ud af, hvilke typer grønt man kan gro, som er sværest at slå ihjel. Det skal pretty much kunne klare sig selv. For jeg har ingen evner ud i pasning af ting. Har sågar dræbt en aloe vera-plante engang.

Mens eftermiddagssolen badede min altan i lys og varme kom den underskønne Leise og drak en cappucino med mig. Så sad vi der i solen og planlagde alle de lækre ting vi skal spise på altanen til sommer. Koldskål, grillede majskolber, salater, skumfiduser, rødvin, kølig hvidvin og grøntsager der smager på den dér rigtige måde, som de kun gør om sommeren.

Hun blev til aftensmad inde i varmen. Drillede den Sunde og Raske lidt.

Nu er de begge gået. Leise hjem. Hun gav mig et kys på kinden. Den Sunde og Raske over og træne (jaja, uden mig). Han gav mig også et kys.

Jeg selv ligger på den røde sofa og får tæv i Wordfeud.

Tænker, at det der 26 tegner meget godt.

Følg, like og del:
error20

Previous

Kig lige ud af vinduet

Next

Social benlås

5 Comments

 1. Anette

  Hej og tillykke
  Jeg er sikker på at du kan finde nogle gode råd her hos Stine
  http://www.stinestregen.dk/2012/06/havehipster.html
  🙂

  • trixyworld

   Not so sure, Anette. Jeg ved f.eks. at jordbærplanter begår selvmord, hvis man ikke vander dem konstances. Og jeg er typen der er væk i hele weekender og halve uger. Skal have sejlivede planter. Men tak for link alligevel, billeder er fine.

 2. Jeg formåede engang at holde liv i nogle planter fra IKEA i tre år. Til sidst fik jeg så meget præstationsangst udi plantepasning, at jeg blev nødt til at smide dem ud af frygt for, at de ellers ville dø fra mig. Det svarer vel lidt til at forlade en kæreste af frygt for selv at blive forladt. Jeg er en meget modig type …

  PS: Tillykke!

 3. Hipskihurra her også! Trods forsinkelse, du ved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)