2012 i lange træk

Hvad skete der egentlig sidste år? Ud over, at jeg nåede den alder, hvor tiden begynder at løbe fra en?

De rigtigt vigtige ting:

*Jeg fik efter et halvt års ufrivillig orlov fra studiet pludselig en drømmepraktikplads i drømmebyen København. Jeg blev inviteret til samtale onsdag den 8. februar og en uge senere havde jeg rykket teltpælene fra Odense til København og startede på den nye plads.

* Jeg flyttede til København. Og  den Sunde og Raske droppede Thisted og flyttede med. Aldrig mere Udkantsdanmark, aldrig mere langt fra venner og familie uden job, jeg vil nææææsten driste mig til at sige aldrig mere Jylland.

* Pappi droppede øllen. Fordi vi hjalp ham. Jeg lærte at alkoholisme er en sygdom, der er så ond, at man tror, den har sin egen vilje. Men vi kæmpede imod og står stadig som sejrherre her 11 måneder senere.

De knap så vigtige ting:

* Jeg blev kastet op på af en fremmed mand til j-dag. Jeg var ædru og på cykel. Meget grænseoverskridende.

* Næsten 20 forskellige venner og familiemedlemmer har overnattet hos den Sunde og Raske og jeg siden vi flyttede til Nordlædervest. Jeg elsker gæster!

* Jeg har haft tømmermænd i tre dage. Branderten husker jeg ikke meget af, men følelsen af at indersiden af mine kinder var belagt med sennepsfarvet, bredriflet fløjl helt frem til tirsdag, glemmer jeg ikke sådan lige.

* Jeg har været på Skanderborg med Rikke for første (men absolut ikke sidste) gang.

* En forårsferie i Paris med Line og Rikke blev det til. Når jeg en dag stiller træskoene, håber jeg, at himlen og Paris ligner hinanden til forveksling.

Det har jeg ødelagt:

* Skærmen på min smart phone. (Nytårsaften og hel-taske-styrt under toiletbesøg)

* Hvidstribet tresserkjole. Som ganske enkelt sprækkede i syningen flere steder efter at være blevet presset ned over korpus og derefter danset i. Vi arbejder på en løsning, som ikke kræver slankekur.

* Den Sunde og Raskes barbertrimmer. Eller. Den overlevede umiddelbart, men ting der har været i toilettet, bliver bare aldrig det samme igen.

* Min cykel. Først egerne, så forhjulet, så styret og til sidst sadlen. Har i 2012 betalt mere for reparationer på den cykel, end den kostede fra ny. Buh.

Månedsoversigt over 2012:

Januar: Far drikker, jeg tuder, mit første bryllup blandt folkeskoleveninderne. Er henvist til at bo hjemme indtil lejlighed i Odense bliver ledig, efter at være flyttet fra Thisted.

Februar: Far starter i behandling, jeg bruger 3 gange 6 timer om ugen på at køre med ham til behandling i Kolding de første uger. Jeg får praktikplads i Kbh og må flytte fra lejligheden, jeg LIGE er flyttet ind i. Heldigvis har den Underskønne Leise en lejlighed med plads til mig den første tid.

Marts: Jeg har fødselsdag – wuhuuu! 25 er en god alder, beslutter jeg mig for. Ingen kanel på noget tidspunkt. Jeg rejser til Paris med Line og Rikke.

April: På vej hjem fra Paris viser det sig, at pigerne og jeg ikke har købt flybillet til samme dag, som vi troede og jeg må smide 1500 kroner for at komme med hjem. Først senere indser jeg, at en dag mere i Paris havde været billigere. Jeg finder lejlighed i Nordvest, den Sunde og Raske siger op i Thisted. Jeg bliver faster for første gang.

Maj: Flytter i lejlighed med den Sunde og Raske og et stort hul i gulvet, som jeg dækker med et gulvtæppe.

Juni: Det er agurketid og min arbejdsplads er pludselig dødens pølse. Apropos pølse, indfører den Sunde og Raske ‘spiral-pølsen’, som vi griller. Tit. Med majs. Når vi ikke griller, æder vi koldskål. Alle bør have altan med aftensol.

Juli: Endelig lidt sommerferie. På  lavbudget. Vi tilbringer en uge i mine forældres sommerhus på Nordfyn med bøger, puslespil og gåture. Får tømt så meget ud i hjernen, at jeg ikke husker mere? Jeg køber en smart phone! Og vi holder indflytterfest for en flok af de værste.

August: Jeg er på Skanderborg med Rikke. Og alt betalt, fordi jeg arbejder derovre. Dette er en slags højdepunkt. Vi løb aldrig tør for gin. God, god, gooood måned.

September: Den Sunde og Raske og jeg kan fejre to år sammen. Som kærester. Det er ret vildt. Må indse, at jeg har drengelus. Bliver sendt til Oslo for at se og interviewe The Killers, som jeg elsker.

Oktober; starter med en uge i Mexico, hvor jeg skal snakke med folk fra Paradise Hotel. Rejsen en fantastisk, landet er fantastisk og når man nu ikke havde råd til en udlandssommerferie, så kan denne oplevelse godt kompensere en del.

November: Folk fik overskæg. Jeg så Kidd Life i biffen sammen med samtlige hipstere fra Vesterbro.

December: 3 styk julefrokoster, gaver i lange baner, efterfølgende irrationel shopping, en alt for lang juleferie i Odense. (Ja, jeg sagde det! Jeg blev træt af Odense), familiebesøg og en fantastisk nytårsfest, hvor jeg kravlede ned blandt (svigermors) lagnerne med en pepperoni slice lidt i syv om morgenen.

Okay, kan godt se, det skulle have været tre indlæg det her. Undskyld.

 

 

 

Følg, like og del:
error20

Previous

Gavegribben og tilbudstrunten

Next

Nytårsforsæt #2

5 Comments

 1. Nej nej, det er godt at det ikke er opdelt, det hænger sammen!

  Nå, men hurra for 12, men endnu højere hurra for 13. Det skal blive godt, jeg kan ikke overskue andet!

  Månedsbeskrivelserne er spass, sikke en masse du har lavet!

 2. Cecilie

  Fantastisk indlæg, og dejligt recap – jeg er fan! 🙂

 3. Fået for meget af Odense?! Neeeej, det kan du ikke mene. Jeg er født og opvokset her, og er ret meget i tvivl om, hvorvidt jeg nogensinde kommer videre. Dejligt, med en opsummering – specielt når man, som jeg, ikke har læst med så længe. Havde jeg set den, inden jeg lavede mit “opsummeringsindlæg”, havde jeg gjort det samme! Godt nytår!

  • trixyworld

   Bettina: Jeg elsker Odense. Du må endelig ikke tro andet. Men syv dage i svigermors gæstegemakker, med larmende tavshed over byture, løftede øjenbryn, når man kommer hjem ud på natten og en regel om, at man har været i bad og er påklædt, når man kommer op til morgenmad, blev altså for meget af det gode. Er ikke skabt til at bo i andre menneskers faste rammer, når jeg ikke har nogen rammer selv. Mit eneste krav til tilværelsen er, at det skal være sjovt at være til. Føler ikke min svigermor er enig.

 4. Oh, shit. Det taget i betragtning, er det imponerende, at du var her syv dage. Hvis du var på disko, så håber jeg det var Boogies. Det er og bliver det bedste (sådan var det i hvert fald for tre år siden….what?! Sagde jeg lige tre ÅR!?)….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)