Dobbeltliv

Jeg spiser morgenmad som en dansker. Solidt, godt måltid med masser af æg og proteiner, så jeg kan holde hele dagen i skole osv. Spanierne er lidt nogle freaks på det område. En croissant mætter jo overhovedet ikke!

Så spiser jeg næsten frokost som en spanier. Frokost for dem betyder tre retter. Også derfor deres frokostpauser tit er halvanden time. Si, tre retters menu. Jeg holder mig som regel til hovedret og dessert. Og fløde i kaffen.

Eftermiddagen klares på spansk med tapas eller snacks. De er vilde med friterede kartofler. Friterede kroketter. Friterede auberginer. Friteret ost. Ser du mønsteret?

Men i stedet for et let aftensmåltid, som er normen hernede, vender jeg tilbage til mine danske rødder. Hele madpyramiden – ris, kød, grønt. Måske sovs.

Jeg kalder kombinationen “Det bedste af to verdner”. Og mit tøj strammer. Virkelig meget. En måned inde i projektet.

Er så glad for, jeg ikke tror på forskellen på strandklar krop og ikke-strandklar krop. Min krop er sgu da altid klar til at tage på stranden. Ikke?

Previous

Du skal ikke tro – du skal vide

Next

Der går lige fuck i den et øjeblik

2 Comments

  1. HemmeLine

    Du er pragtfuld!

    Hallefuckingluja for en rigtig! kvinde!

  2. Rikke

    Din krop er altid strandlækker min smukke veninde! 🙂
    Og nu har jeg lyst til tapas…. og sangria… suk!

Skriv et svar

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén