Den der skraldespanske samtale, som mit møde med Juan startede med, har jeg gentaget i dag. Denne gang med en ældre dame i fitnesscenteret. Jeg var iført røde blondetrusser med solsikker og bare bryster, men det var som om samtalen om vejret i Spanien vs. vejret i Danmark ikke udviklede sig nær så ubehageligt som sidst, jeg havde den. På trods af bare bryster.

Jeg elsker kombinationen af at være ‘alene hjemme’ og Spanien. Min aftensmad i dag bestod af en appelsin, en kvart ananas og en halv plade virkelig mørk chokolade. Lykke!

I Spanien skal man have badehætte på. HELE tiden. Også i spa-badet. En lettere ubehagelig oplevelse, kan jeg oplyse. Mit hoved er alt for stort. Den strammer. Min nyindkøbte (og ganske elendige) svømmebriller opgav også ved sammenstødet med mit åbenbart abnormt store hoved og gik i stykker. På min allerførste svømmetur.

Savner den Sunde og Raske mere og mere. Er træt af at skulle forme arm og skulder ud af forfejlet hovedpude. Blandt andet.

Hov, og den eksamen der? 10.