Det kribler

Må man godt kalde det en op ad bakke start, når der efter tre dage i min nye seng i Barcelona er små stik/bid/plamager spredt ud på kroppen?

En hurtig rundspørge på Instagram (Jaja, jeg er ikke for sart til at dele ud af godterne) konkluderede, at der er tale om enten bedbugs eller lopper. Hoo-fucking-ray.

Så nu kogesvaskes aaaalt, der kan skrælles af sengen. Alt tøj er flyttet i fryseren og jeg indstiller mig mentalt på at være iført de samme jeans og min rolling stones t-shirt ugen ud, så kjoler und so weiter får minimun to døgn ved minus fem grader.

Det er selvfølgelig lidt op ad bakke at konstatere, at spaniere med stengulv ikke rigtigt gør i støvsugere. Så efter at have fået vist kosten og fejebakken, må man selv ud og investere i en forpulet støvsuger, så seng, revner og sprækker kan få en tur. Helst tre gange dagligt. Resten af livet. Ish.

Ironisk nok, er de små sataner KUN på mit værelse. Midt i lejligheden. Uden vindue udadtil. Hvordan det kan ske, aner jeg ikke. Men det er som om, at det kun er den person med bid og forstyrret paranoia-søvn, der tager tilstanden i min seng alvorligt. Dog har min spanier indvilliget i at gå med på apoteket og agere tolk, når jeg skal bede om loppe-spray. Det slår mig bare ikke som den nemmeste sprog-premiere.

Garrr. Jeg hader kryb.

Previous

Mit spanske jeg

Next

Glade dampe

3 Comments

  1. Gisp. Vi håber, det er lopper og ikke væggelus, som vist nok kun kan fordrives af skadedyrsbekæmpere.

  2. Det lyder bare helt tosset! Håber også på, at det “bare” er lopper, for sådanne bed bugs er virkelig trælse at have med at gøre…
    Krydser det hele for, at det meget snart går i orden!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén