Jeg skal nok snart holde kæft med det her LCHF-noget

Ikke engang en uge inde i projektet er jeg allerede blevet træt af, at jeg ikke er bedre til at styre, hvor meget jeg taler om mad.

Sådan var det også med træning. Og  det stopper ikke, bare fordi jeg bliver klar over, at jeg snakker meget om mad og træning.

Har gjort mig tre observationer i dag:

– Jeg er så uvant med fede mælkeprodukter, at jeg konsekvent lugter til min fløde og tror, den er for gammel og er blevet dårlig. Så ryster jeg den, og hælder lidt ud i vasken, som ser fint ud. Så hælder jeg en my på min finger og konstaterer, at alt er som det skal være. Jeg har bare drukket skummetmælk og intet andet i så mange år, at jeg ikke ved, hvordan fløde lugter.

– Har mærket en effekt for første gang i dag. Jeg er stadig i tvivl om, om jeg gør det rigtigt og er ret sikker på, at der er noget vigtigt, jeg har overset. For sådan er det gerne med mig. Men i dag syv timer efter min morgenmad tænkte jeg ‘fuck, jeg er sulten’. Havde travlt på job, så fik ikke mad før jeg kom hjem 20:15 (Spiste morgenmad 10:30). Men det gik. Ingen panik. Ingen koncentration, der svigtede på jobbet og vigtigst af alt – intet hysteri som følge af blodsukker. Det var ret fedt.

– Hvad der er knap så fedt er så, at jeg tror, jeg spiste for meget aftensmad. Lige midt i maven, gjorde det ondt, da jeg havde fortæret lidt røget ørred, camembert, avocado, chorizo og rødkålssalat. Som hvis du spænder din hårelastik for meget. Jeg tror simpelthen, at man mave blev lidt for fyldt. Men det har jeg aldrig kunnet mærke før. Ikke, hvor det kun var det. Der har været oppustethed, blodsukker, træthed og en generel overfyldthed, som har fortalt mig, at den sidste portion var en dårlig idé. Det her kunne ikke mærkes nogen andre steder. Kun lige inde i midten af maven. Det MÅ da være det, ik’? (Eller et mavesår?)

Previous

LCHF tanker og den der food processor

Next

Vinder af tegneserie

3 Comments

  1. Lise Jørgensen

    Det er helt sikkert det, så har man spist for meget og kan godt få..ahem..tynd…dårlig mave af det og så har man det fint igen.. lige som om maven lige spytter det ud den ikke har brug for 😀

  2. Hurra for at din krop fungerer som den skal! Jeg hepper så meget på at du er optaget af mad og træning, for det virker som om det rykker en glæde frem i dig!

  3. Du er blevet til mig! Jeg rambler også løs om mad til alle der gider høre på det, også til dem der egentlig ikke gider at høre på det. Kender godt det der med mætheden, og at det netop er mæthed og ikke slasket oppustethed.

    Åh, gud. Jeg elsker LCHF!

Skriv et svar

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén